SAMARBEJDSPARTNERE

 

RIKKE BENDSEN

Rikke er leder af Teater Spektrum, og en eminent joker og facilitator.

Jeg er så glad for at være en del af hendes faste hold af dygtige forumskuespillere.

Rikke og jeg har desuden afholdt 2 dages kurser i Svære Samtaler bl.a. for Ledernes Organisation, Odense Kommune, Saint Gobain og Boligselskabet Sjælland.

 

 

 

TINA IPSEN

Tina er direktør I Prospecta, og en inspirerende facilitator og ideudvikler inden for viden, innovation og kommunikation. Tina og jeg har samarbejdet de sidste 8 år. Jeg har bl.a. medvirket i mange forskellige situationsspil, som del af div. konferencer og lærings-seminarer for AstraZeneca. Pt. har vi et samarbejde vedrørende konferencer om sårbare unge. 

BIRGITTE OHSTEN

Birgitte og jeg har arbejdet sammen siden 2007, med div. opgaver bl.a. indenfor plejesektoren og psykiatrien.

Desuden har vi superviseret alle teams på Slotsvænget 2009-2010. Birgitte har i samarbejde med Anne Christine Hagedorn, udarbejdet landsdækkende kurser i medarbejder feedback for kriminalforsorgen. Her har jeg sammen med en lille gruppe af faste skuespiller medvirket siden start 2012.

 

 

DICTE SUSSE PEDERSEN

Susse er socialrådgiver, udannet Eft.- og Gestaltterapeut med par som speciale, samt forfatter og yogalærer. Vi er gået sammen om at skabe terapeutiske udviklingsgrupper for kvinder midt i livet. Tankerne bag er at det skal være sjovt, dybt, fyldt af ånd og vid, humor og kærlig støtte og udveksling til at leve et godt modent kvindeliv.

 

 

 

ANNE CHRISTINE HAGEDORN

Anne Christine er en inspirerende og indsigtsfuld formidler og facilitator. Anne Christine har undervist i kommunikation og personlig udvikling siden 1991. Hun er uddannet journalist, og forfatter til ”Dit indre klima" og medforfatter til bestselleren ”Simple-living”. Hun er bl.a. meget inspireret af systemisk tænkning og The Art of Hosting.

 

THOMAS VØRNLE

Thomas er læreruddannet, cand.scient.soc., og leder af Erhvervsskolen siden 2011. Thomas er nytænkende og har en unikt evne til at bringe et ungt menneske videre, og for at skabe positiv udvikling mennesker imellem. Vi har siden 2013 haft et unikt samarbejde, hvor jeg har fået lov at coache og undervise en ung BPA leder i ledelse, som et led I hendes STU uddannelse.

PHILLIP ANTONAKAKIS

Phillip er leder af Teater Turnaround.

Han er en engagerende og dynamisk facilitator og kursusleder. Vi har bl.a. lavet kurser i personlig gennemslagskraft og Svære Samtaler sammen. Desuden er jeg fast spiller når Teater Turnaround har større forumspil på tapetet.

THOMAS BARTELS

Thomas er psykolog og rejseholdskonsulent i Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Han er en alsidig, dynamisk, varm og morsom formidler af alskens temaer indenfor arbejdslivet. Vi har samarbejdet ved seminar om mobning for Danske Bank, samt tv-serien ”Fængsel forbudt for børn” vist på DR-Ultra, instrueret af Finn Nørgaard 2014.

 

  

HELENE EGELUND

LEVENDE LÆRING

Levende Læring - E-mail: heleneegelund@gmail.com - Telefon: 30 28 36 37

             

 

HELENE EGELUND

LEVENDE LÆRING