OM MIG

Kreativ erhvervskonsulent, psykoterapeut, skuespiller, speaker og indlæser, foredragsholder, storyteller.

 

Kursusleder i svære samtaler

ved Ledernes Kompetence Center

Jeg har været skuespiller i 35 år og jeg er stadig brændende optaget af hvordan vi kommunikerer.

 

Uanset hvordan vi lever, så er det deri kimen til et bedre liv ligger;

at kunne sige til og fra, at udtrykke os og at lytte.

God og kærlig kommunikation og udvikling forudsætter,

at vi er nysgerrige og reflekterende på hinanden og på os selv.

 

For mig er det at arbejde med mennesker følelser, udvikling, relationer og kommunikation…en naturlig forlængelse af mit væsen.

Og det er ligeså spændende nu, som da jeg stod på scenen første gang som 15-årig. Det har bare fået mange flere dimensioner.

 

Min uddannelse som psykoterapeut og min nu 11-årige erfaring som praktiserende psykoterapeut, konsulent, erhvervsskuespiller og kursusleder for erhvervslivet, har givet mig et  ekstra professionelt standpunkt at arbejde ud fra, som jeg i dag væver sammen med skuespillerens sansende, instinktive og kropslige bevidsthed i arbejdet med menneskers udvikling. 

KONSULENT & UNDERVISER

KOMPETENCER

Jeg bruger i vid udstrækning kompetencer og viden fra både skuespillets og terapiens verdener i arbejdet som underviser, konsulent, facilitator og erhvervsskuespiller.

Jeg har derigennem opbygget stor viden og erfaring indenfor assertiv og anerkendende kommunikation, svære samtaler, konflikthåndtering, mobning, angst og stresshåndtering, personlig udvikling, ledelse samt psykiatri og Recovery.  

ARBEJDSMETODE

Jeg arbejder procesorienteret og særligt med situationsspil, og lægger stor vægt på den praktiske erfaring i læringsøjemed. Jeg er god til at åbne et rum og skabe nærvær, dybde og tillid. Jeg har arbejdet med mange forskellige sammenhænge, mennesker og fagområder, og har opbygget erfaring i at skræddersy læringsforløb, som passer til netop den angivne sammenhæng.

 

 

 

 

  

HELENE EGELUND

  LEVENDE LÆRING

Levende Læring - E-mail: heleneegelund@gmail.com - Telefon: 30 28 36 37

             

 

HELENE EGELUND

LEVENDE LÆRING